Toepassingsgebied

ESEP toebehoren voor pompputten omvat onder andere een beschermkast en een control-unit voor hoogniveaumeting.

De RVS beschermkast wordt onder andere gebruikt daar waar de besturingskast niet overdekt of binnen een straal van 10 meter van de pomp (conform NEN 1010) kan worden geplaatst.

De control-unit AS1 is een elektronische schakelkast en wordt veelal gebruikt in pompinstallaties, afscheiders en buffertanks.

Productomschrijving

De RVS beschermkast is geschikt voor buitenopstelling, inclusief RVS funderingssokkel t.b.v. ingraven/ verankering in de bodem. Beschermkast is benodigd indien de besturingskast buiten geplaatst dient te worden. Meerdere uitvoeringen beschikbaar, waaronder ook wandmontage.

De control-unit, type CONTROL AS1, is een elektronische schakelkast voor hoogniveau alarmmelding met signalering zowel visueel als akoestisch. Voeding 220 V. Bij spanningswegval zorgt een bufferbatterij voor doormelding. Deze bufferbatterij levert gedurende 10 uur spanning. De CONTROL AS1 bestaat uit 2 onderdelen: een meetkastje en een vlotter met 10 meter stroomsnoer.

Kwaliteit

De RVS beschermkast is voorzien van poedercoating (kleur: RAL 6009) en cilinderslot. Tevens zorgt een rode storingslamp voor visuele alarmering bij ongeregeldheden.

De control-unit AS1 heeft een temperatuurbereik van -10 tot +40°C. Verbruik 7VA 220-240 V. De behuizing is van duurzaam zelfdovend materiaal en kan tevens aan de muur worden bevestigd. Bevestigingsbeugels, schroeven en reservezekering worden meegeleverd.

Downloads

Gebruikers en Installatiehandleiding

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken