Print Friendly, PDF & Email

Toepassingsgebied

 

De ESEP Oil Skimmer verwijdert de laag olie en vuil bovenop water. De Oil Skimmer kan op verscheidene baden en vloeistoffen worden toegepast. De Skimmer kan worden toegepast op ontvettingsbaden en vetafscheiders. Verder kan de Oil Skimmer ook worden toegepast op koelvloeistoffen, koelwater en afvalwater.

skimmer

OIL SKIMMER

Productomschrijving

De ESEP OIL Skimmer EW40 is voorzien van een drijvende oliecollectorslang gemaakt van een speciaal soort kunststof. De oliecollectorslang is gemaakt in de vorm van een eindeloze lus. Aan deze oliecollectorslang blijven olie, vetten en kleine stukje vuil plakken. Deze slang wordt langs speciaal ontworpen zeer slijtvaste keramische schrapers getrokken. Deze keramische schrapers verwijderen vervolgens de olie van de oliecollectorslang. Waarna de olie in de olie verzamel bak terecht komt en daarna in de opslagtank wordt opgevangen.

Kwaliteit

De Oil Skimmer heeft staalkwaliteit RVS 1.4571 en een vermogen van 120 Watt. De materiaalslang bestaat uit polypropyleen en is 20 meter lang. Verder heeft de Skimmer een beschermingsklasse van IP54, een olie capaciteit van 10-230 liter/uur en maakt de Skimmer gebruik van 400 V in 3 fases.

Downloads

Productbladen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken