Print Friendly, PDF & Email

Toepassingsgebied

Steeds meer gemeenten, provincies en wegenbeheerders gaan de gladheidsbestrijding te lijf door te sproeien met “nat zout”. Voor het bufferen van natzout kan ESEP Milieutechniek u een maatwerk oplossing aanbieden.

Natzout1
natzout2

Productomschrijving

ESEP Milieutechniek is een specialist in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van milieutechnische installaties. Vanuit deze kennis hebben wij een innovatief volautomatisch natzoutopslag systeem ontwikkeld. Het geheel bestaande uit een betonnen behuizing met een netto inhoud van 30 m^3, inwendig voorzien van duurzame 3 mm HDPE lining ter bescherming van het gehele systeem waardoor een langdurige vloeistofdichtheid wordt verkregen. De installatie wordt gecomplimenteerd door aparte vul- en afvul-leidingen en hiervoor aanwezige besturingskast en pompinstallatie. Het geheel wordt als maatwerk compleet geleverd.

Kwaliteit

Het ESEP natzout systeem wordt indien gewenst turn-key opgeleverd inclusief sturingskast en pompinstallatie. Alle toegepaste materialen zijn speciaal geselecteerd zodat een lange levensduur wordt verkregen zelfs bij continu contact met natzout. Zo krijgt de toegepaste dompelpomp een speciale zoutbestendige coating en wordt het inwendige en uitwendige leidingwerk volledig uitgevoerd in duurzaam HDPE. Een uitgebreide sturingskast zorgt voor perfecte inzage in de tankniveau ’s en resterende opslagcapaciteit. Optische en akoestische signalen geven aan wanneer een maximaal niveau wordt overschreden zodat de veiligheid blijft gewaarborgd.

 

Het geheel wordt als maatwerk geleverd. Onderhoud en plaatsing behoren ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Downloads

Folder

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken