Print Friendly, PDF & Email

Toepassingsgebied

Een kamerfilterpers is bedoeld om vaste delen uit een vloeistof af te scheiden. Dit wordt veel toegepast in de procesindustrie, levensmiddelenindustrie, slibontwatering etc.

Kamerfilterpersen

KAMERFILTERPERS

Productomschrijving

ESEP kamerfilterpers is een toestel dat dient om vaste delen uit een vloeistof te filtreren. De vloeistof wordt onder een bepaalde druk door een filterdoek geperst. Dit filterdoek is bevestigd op een frame. Afhankelijk van de capaciteit wordt het aantal frames en de afmeting bepaald. Door de frames tegen elkaar te drukken d.m.v. een schroef of hydrauliek ontstaan er kamers. Deze kamers worden parallel gevoed met de te filteren vloeistof d.m.v. een centrale toevoer in het hart van de frames. De vloeistof stroomt door het filterdoek en het filtraat wordt geloosd in het afvoerkanaal. De filterkoek vormt zich tussen de frames en moet bij een weerstand handmatig of automatisch worden gelost.

Kwaliteit

Duurzame stalen behuizing en lagering. Uitvoering varieert van volledig handmatige tot volledig automatische aansturing. Inclusief schakelkast, luchtdrukmembraan, pompen en volledige montage tot één geheel.

Downloads

Productbladen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken