Print Friendly, PDF & Email

Toepassingsgebied

Vetafscheiders en slibvangputten worden o.a. veelvuldig toegepast bij keukens voor bedrijfsmatige bereiding van warme spijzen zoals bij hotels, restaurants, bedrijfskantines, bejaardencentra, ziekenhuizen e.d. Ook dienen ze te worden toegepast bij bedrijven waar plantaardige en/of dierlijke vetten vrijkomen in de afvalwaterstroom zoals slagerijen, visverwerkers, bakkerijen e.d.

Vetafscheiders-roestvrijstaal1

VOOR PLANTAARDIGE EN DIERLIJKE OLIËN EN VETTEN

Productomschrijving

ESEP roest vast stalen “integraal vetafscheider” voor plantaardige en dierlijke oliën en vetten, met geïntegreerd slibvanggedeelte, serie RVS.VI 4000. Voorzien van RVS deksels, gekneveld met rubberafdichting.
De vetafscheider kan tevens voorzien worden van een vetlaagdikte- en/of hoog niveau-alarmeringssysteem waardoor u een tijdige melding krijgt dat de vetafscheider zijn opslagcapaciteit heeft bereikt.
De integrale vetafscheiders zijn standaard verkrijgbaar in de capaciteiten 0.7 tot en met 7 l/s. Ook separate slibvangputten en vetafscheiders zijn verkrijgbaar. Grotere/kleinere capaciteiten op aanvraag.

Kwaliteit

Berekend en gedimensioneerd volgens NEN-EN 1825. Voorzien van stalen deksels, gekneveld met rubberafdichting 50 kN (125 kN ook mogelijk) of gietijzeren deksels niet gekneveld 125 kN. De afscheider kan na bepaling van de juiste inbouwdiepte op maat geleverd worden.

Downloads

Folder
Productbladen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken