Print Friendly, PDF & Email

Toepassingsgebied

Olie-vet niveau-alarmeringssystemen zijn speciaal ontwikkeld voor olie-, benzine- en vetafscheiders.  De olie-, bezine- en/of vetlaagdikte wordt gesignaleerd door de op elektronische unit uitgeruste LED’s.

oilset-010

VOOR MAXIMALE OLIEOPSLAGCAPACITEIT / HOOG NIVEAU

Productomschrijving

ESEP olie-vet niveau-alarmeringssystemen, types OILSET 010 Zijn met maximaal 3 sensoren uit te rusten: een olie of vetlaag dikte sensor, een hoog niveau sensor en een slib sensor. De systemen signaleren wanneer de maximale opslagcapaciteit voor 80 % bereikt wordt. Echter vóór de opslagcapaciteit van 100 % wordt bereikt dient de afscheider te worden geledigd. De alarmeringssystemen bestaan in principe uit twee delen:
Een meetkastje (de elektronische unit) en de onder te dompelen sensor (elektrode) met aansluitkabel en aansluitkastje. De elektronische unit is uitgerust met LED’s welke een 80 % opslag, kabel, elektrodedefect of een kortsluiting aangeven, tevens is deze uitgerust met een zoemer, reset en test-mogelijkheid.

Kwaliteit

Nauwkeurige meting en discrete alarmering door middel van LED’s en zoemer. Voorkomt interne fouten door signalering kabel- of elektrode-defect of kortsluiting. IP-klasse 65 (inpandig op te hangen).

Downloads

Productbladen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken