Print Friendly, PDF & Email

Toepassingsgebied

Kenmerk van gemengde rioleringen is de combinatie van zowel regenwater als afvalwater (DWA). Bij heftige regenval treedt vaak een overstort in werking om overstromingen en wateroverlast te voorkomen. Deze overstort kan dan echter onbehandeld afvalwater in het milieu terecht laten komen met zichtbare vervuiling en stankoverlast als gevolg, zeker in dicht bewoonde gebieden. De CSO screen is uiterst geschikt voor het filteren van dit soort vervuilingen, zodat deze niet in het milieu terecht komen.

AnzeigePAS-2

CSO SCREEN PAS

Productomschrijving

ESEPCSO Screen”, type PAS, ter voorkoming van milieu vervuiling uit gemengde rioleringssystemen. Bevat een high-performance screen die zorgt dat vervuiling niet in het milieu terecht kan komen. Het robuuste screen heeft een maaswijdte van 6 mm (andere waarden mogelijk) waardoor grotere vervuilingsdelen eruit gefilterd worden. De screen wordt continu schoon gezogen door een roterend afzuigsysteem gevoed door een pomp die zorgt dat alle afgescheiden delen ruimschoots voorbij de screen in de riolering blijft.

Kwaliteit

Efficiënte verwijdering van vervuiling door innovatief afzuigsysteem.  Zeer duurzaam screen door gering contactmoment tijdens afzuigen.  Afvoer van vervuiling naar gemeentelijke waterzuivering. Energie zuinige installatie die enkel werkt tijdens overstorten. Modulair systeem waardoor montage in bestaande systemen eenvoudig is. Eenvoudig te onderhouden.

Downloads

Productbladen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken