Print Friendly, PDF & Email

Toepassingsgebied

Een grofvuil deeltjes afscheider wordt gebruikt in kanalen waar een combinatie van afvalwater en regenwater doorheen stroomt. In dit soort kanalen is het water vaak verontreinigd met zware deeltjes die storingen en mechanische schade kunnen veroorzaken in bijv. pomp installaties.

grit trap

Productomschrijving

ESEP “grofvuil afscheider”, voor de selectieve opvang en verwijdering van grove deeltjes in kanalen. Bestaat uit een opvangbak, die geplaatst wordt in een speciale put, met een rubberen afdichting tussen de bak en de put. Een inlaatplaat zorgt ervoor dat de verblijftijd van deeltjes in de put, waardoor lichtere deeltjes gemakkelijker door kunnen stromen. De bodem van de opvangbak is geperforeerd, zodat door de gaatjes perslucht stroomt, wat zorgt voor goede beluchting en recirculatie van het vuil. Om de afscheider te legen moet de persluchtleiding ontkoppeld worden, waarna de opvangbak verwijderd kan worden.

Kwaliteit

Makkelijke opvang en verwijdering van grove deeltjes. Snelle leging tijdens gebruik. Compact en robuust ontwerp, uitgevoerd in roestvrij staal.

Downloads

Productbladen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken