Toepassingsgebied

De ESEP ontwateringscontainer wordt toegepast voor het op economische wijze ontwateren van betoniet slib, boorslib en vaste vervuilende delen zoals, zand, stenen en andere afvalstoffen. Deze onderdelen kunnen afkomstig zijn uit riolering, kolken en afscheiders waarbij de ontwateringscontainer zorgt voor een effectieve ontwatering.

ontwateringscontainer-3

Ontwateringscontainer

Productomschrijving

De ESEP ontwateringscontainer is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van water afkomstig van rioleringsstelsels en andere afvalwaterstromen. Het slib bevindt zich in de binnenbak waarin het vuil kan bezinken. De binnenbak wordt door een timer-gestuurd-trilelement om de zoveel tijd zodanig in trilling gebracht, dat de uitstroom van het filtraat (vocht), door het filterdoek en de geperforeerde plaat aan het slib kan worden onttrokken. De container is energiezuinig aangezien het grootste gedeelte van het werk doormiddel van bezinking wordt uitgevoerd. Het trilelement dat om de zoveel tijd weer begint te trillen voorkomt dat het vuil zich onderin, in de bak ophoogt, waardoor er vocht doorgelaten kan worden. Na filtratie van het materiaal blijft er een halfvaste/droge stof over, die gemakkelijk doormiddel van het verwijderen van de binnenbak, kan worden afgevoerd.

Kwaliteit

Leverbaar in diverse afmetingen, gemaakt van thermisch verzinkt staal, lange levensduur, vervangbaar filtermateriaal, gunstige investeringskosten en passend onder elke zuigwagen.

Downloads

Productbladen

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken