Print Friendly, PDF & Email

Toepassingsgebied

Zeefbochten worden overal toegepast waar redelijk grove deeltjes (groter dan 0,25 mm) uit een (afval)waterstroom gehaald dienen te worden. Ze zijn veel te zien bij champignonkwekerijen, composteringsbedrijven, vis- en vleesverwerkende industrie en als voorzuivering bij industriële zuiveringsinstallaties.

zeefbochten

ZEEFBOCHT

Productomschrijving

ESEP statische RVS zeefbocht. Materiaal RVS AISI 304. Maaswijdte van zeef is variabel van 250 t/m 3000 micron (nader te bepalen). Achterzijde is voorzien van inspectie en reinigingsluik. Zeefbocht is voorzien van inlaat met of zonder flens naar keuze aan de achterzijde of bovenzijde en uitlaat met of zonder flens naar keuze aan de onderzijde of achterzijde. Optioneel een afsluitkap met gasveren.
Desgewenst kan de zeefbocht uitgevoerd worden met trilmotoren, sproei- en/of borstelinstallatie afhankelijk van de toepassing.
Afhankelijk van de capaciteit zijn de zeefbochten verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Kwaliteit

Maaswijdte van de zeef is variabel van 250 t/m 3000 micron. Zeer duurzame RVS behuizing en filtersysteem. Inspectie en schoonmaaktoegang aan de achterzijde. Opties:  Draincontainer. Afsluitkap met gasveren. Trilmotoren, grotere debieten, afwijkende aansluitingen en posities zijn op aanvraag toe te passen.

Downloads

Productbladen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken