Toepassingsgebied

De bundguard is een automatische pompunit met olie in water detectie, geschikt voor het pompen van afvalwater en vervuild water in het algemeen. In het bijzonder wordt de bundguard vaak toegepast bij trafo stations in de electriciteitsindustrie.

bundguard2

                   De bundguard

Productomschrijving

De ESEP bundguard is een pompunit die automatisch olie detecteert in water en zo alleen het schoon water verpompt naar het riool. De bundguard is geschikt voor het pompen van afvalwater en vervuild water in het algemeen. In het bijzonder wordt de bundguard vaak toegepast bij trafo stations in de electriciteitsindustrie. De bundguard wordt geplaatst in het opvangbekken of de lekbak onder de olie houdende trafo. Schoon hemelwater dat via de trafo in het bekken stroomt wordt periodiek middels de bundguard verpompt, zodoende vult het opvangbekken zich niet met regenwater en is beschikbaar bij een calamiteit. Bij een calamiteit (het vrijkomen van alle trafo olie) wordt dit door de bundguard gedetecteerd en een alarm melding gegenereerd.

 

De Bundguard is kostenefficiënt, zelfvoorzienend, makkelijk te installeren en heeft een alarmsysteem welke 365 dagen per jaar continu operationeel is. De bundguard is gemaakt van roestvrij staal en is voorzien van een handgreep voor verwijdering van het apparaat en/of als ankerpunt voor hijskettingen, zodat deze tevens in dieper gelegen putten geïnstalleerd kan worden.
Afhankelijk van de uitvoering zijn uitgebreide communicatie mogelijkheden en doormeldingen beschikbaar naar centrale beheerssystemen.

bundguard-plaatsen
bundguard
bundguard1

Downloads

Productbladen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken