Print Friendly, PDF & Email

Toepassingsgebied

De koppeling kan in tal van situaties worden toegepast zoals: reparatie van bestaande leidingen door vervanging van korte buisstukken, constructieverbindingen achteraf of overgangen in diverse situaties. Waar het diameterverschil te groot is, zijn adapterkoppelingen beschikbaar.

Flexibele koppeling

FLEXIBELE KOPPELING

Productomschrijving

ESEP flexibele koppelingen kunnen binnen een bepaald maatbereik alle soorten buizen verbinden van beton, gres, AC, PVC, PE, PP, gietijzer, ultrarib etc. Het leveringsprogramma loopt van 100-2000 mm. Een volledig nieuw ontworpen bout en wormschroefconstructie zorgt ervoor dat de bout in de juiste hoekverhouding op de klem blijft staan en altijd makkelijk aangedraaid kan worden. De maximale druk bedraagt 2 bar. Deze koppelingen worden geproduceerd volgens de Europese richtlijnen voor flexibele koppelingen die onder andere het gebruik van een synthetisch rubber en torquewaardes van 17 NM voor de klembanden en RVS 304 voorschrijven. Uitgebreide specificaties zijn op aanvraag leverbaar.

Kwaliteit

Standaard koppelingen worden geproduceerd volgens de Europese
richtlijnen voor flexibele koppelingen die onder andere het gebruik van een synthetisch rubber en torquewaardes van 17 NM voor de klembanden en RVS 304 voorschrijven.
Rubber is oliebestendig NBR Nitrile rubber

Downloads

Productbladen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken