Onze dienstverlening gaat verder…

Onze dienstverlening gaat verder…

 

Al decennia lang is ESEP Milieutechniek een vertrouwde partner en specialist op het gebied van afvalwater behandelingsapparatuur en complete maatwerk oplossingen voor waterzuivering en waterbeheersingsproblematiek. Maar onze service gaat verder….

 

Of het nu gaat om servicediensten als pompstoringen en inspecties van afscheiders op locatie of het bekijken van totaaloplossingen op het gebied van afvalwatertechniek, onze specialistische medewerkers kunnen van dienst zijn op locatie.

 

Zo voert ESEP Milieutechniek jaarlijks veel inspecties aan afscheiders uit conform de geldende NEN EN 858 en NEN EN 1825 uit. ( wist u dat bijvoorbeeld uw olieafscheider halfjaarlijks geïnspecteerd dient te worden?)

 

Daarnaast verzorgt ESEP Milieutechniek servicebezoeken aan pompinstallaties. Met onze snelle service zorgen we hiermee voor een stuk bedrijfszekerheid en ontzorging.

 

Bij complexe situaties is het mogelijk om producten op locatie te installeren of te vervaardigen. Denk hierbij bijvoorbeeld een vetafscheider ter plaatse in elkaar lassen in een drukke binnenstad! Met de huidige stand van techniek en conform de geldende normering werken we toe naar de gewenste oplossing.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken