ESEP HDPE pompputten op maat

 

                     

 

Om afval, proces of afstromend terrreinwater te verpompen kan een HDPE pompput een ideale oplossing zijn. Volledig op wens van de klant worden de pompputten ontworpen en gebouwd. Deze  pompputten worden compleet met pomp(en) leidingwerk en besturing geleverd en zijn door het HDPE materiaal uitstekend bestand tegen chemicaliën, oliën of vetten.

 

Diverse diameters en uitvoering zijn bespreekbaar. Standaard diameters zijn Ø 630, Ø 800 en Ø 1000 mm. Maar ook grotere diameters zijn geen probleem. Onlangs hebben we een maatwerk pompput geleverd, dubbelpomps en compleet met ingebouwde wandafsluiter en ladder. Diameter 1200 mm en 4500 mm hoog.

 

In combinatie met onze eigen serviceafdeling kunnen wij zorgen voor de volledige afwerking, onze installaties hoeven alleen nog bouwkundig geplaatst te worden. Tot slot biedt een onderhoudscontract, uitgevoerd door onze eigen servicedienst, langjarige zekerheid om de installatie optimaal te laten functioneren.

 

Door eigen ontwerp, productie en vrijblijvend advies gebaseerd op vele jaren specialistische ervaring kan ESEP de flexibele partner zijn om tot de meest ideale oplossing te komen.

 

Zie onze website www.esep.nl voor meer informatie over onze producten en diensten.

 

 

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken