ESEP Milieutechniek B.V. op No-Dig event 2023

 

ESEP Milieutechniek B.V. zal woensdag 11 en donderdag 12 oktober 2023 aanwezig zijn op de zevende editie van het No-Dig event te Nijkerk.

 

Het No-Dig event is een kennisplatform voor iedereen die raakvlakken heeft met ondergrondse infrastructuur. In twee dagen van beurs, lezingen en livedemonstraties bent u weer helemaal bij op het gebied van sleufloos (zonder graven) aanleggen of renoveren van ondergrondse kabels en leidingen. Want No-dig is nodig: minder hinder, kostenefficiënt en duurzaam.

 

De ondergrondse infra staat voor grote uitdagingen, zowel technisch als beleidsmatig. Maatschappelijk moet de hinder bij de aanleg van kabels en leidingen verder beperkt worden. De ‘energietransitie’ vraagt intensivering en uitbreiding van het ondergrondse netwerk en tevens zal het rioolstelsel onderhanden genomen moeten worden. Met name bij dit laatste proces levert ESEP een totaaloplossing voor het ontwateren van bentoniet, boorslib en vaste vervuilende delen zoals zand, stenen en andere afvalstoffen door middel van de ESEP ontwateringscontainer

 

ESEP Milieutechniek B.V. zal staan op stand 2.208 en op het buitenterrein. Via onderstaande links kunt u bekijken welke producten van ESEP te zien zullen zijn.

 

Ontwateringscontainer – ESEP Milieutechniek B.V.

ESEP ontwateringscontainer voor boorslib en bentoniet

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken