ESEP op de IFAT milieu beurs München

ESEP op de IFAT milieu beurs

13 mei tot en met 17 mei vindt de IFAT beurs plaats in de messe München. Hier kunt u de nieuwste technieken op het gebied van water- en milieu technologie vinden. Uiteraard is ESEP milieutechniek ook aanwezig. U kunt ons vinden in hal A3 op het Netherlands Pavillion.

Ontdek innovaties

De vraag hoe we verstandig en duurzaam met onze middelen en omgeving om kunnen gaan staat centraal in de wereld van vandaag. IFAT 2024 is hét platform voor technieken en systemen op het gebied van water, riolering, recycling en gemeentelijke systemen. Op 260.000 vierkante meter expositie ruimte presenteert IFAT een overzicht van internationale oplossingen en perspectieven.

 

Één van onze laatste toepassingen is de ESEP Floodwall en Schotbalk systemen die als tijdelijke waterkering kunnen fungeren om wateroverlast te voorkomen. Ook laten wij een aantal technieken zien om bij nood overstorten uit gemengde rioleringen vervuiling in de natuur te voorkomen.

 

Wij heten u ook van harte welkom op de beurs en bij onze stand, in hal A3 op het Netherlands Pavillion, waar wij een selectie van onze bekende producten én nieuwe technologieën zullen presenteren. Verder staan wij natuurlijk klaar om u vrijblijvend advies te geven.

 

Interesse?

Voor kaarten en meer informatie, bezoek de webpagina van de IFAT beurs: IFAT.de

 

Of neem contact met ons op:
E-mail: info@esep.nl
Tel.: +31 495-543430

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken