ESEP MILIEUTECHNIEK, AFWATERING EN WATERBEHANDELING BIJ DISTRIBUTIE CENTRA

De groei van nieuwe distributie centra in Nederland houdt aan. Regelmatig wordt een beroep gedaan op ESEP Milieutechniek om de afwatering en waterbehandeling van deze centra te ontwerpen.

 

De afgelopen jaren zijn meerdere grote distributiecentra gebouwd en ESEP Milieutechniek heeft een groot gedeelte hiervan mogen voorzien van onze beproefde afscheideroplossingen en pompinstallaties.

 

Meest actuele projecten zijn diverse Smartlog, DSV en Panattoni distributiecentra verspreid over het land.

 

De laadkuilen en dockshelters wateren af via het ESEP afscheidersysteem, vaak uitgevoerd met een bypass of debietbegrenzing. Door de diepe ligging in de laadkuil worden deze systemen vaak gevolgd door een pompinstallatie die het afstromend water verpompt naar riolering, infiltratievoorziening of oppervlaktewater. Dit alles wordt volledig afgemonteerd en stekkerklaar aangeleverd waardoor het plaatsen voor de aannemers nog een koud kunstje is.

 

Naast een kwalitatief hoogstaand en compleet programma is een juist advies van essentieel  belang om tot een goede oplossing te komen. Berekening van maximale lozingscapaciteiten conform NEN-EN 858, begrenzing van waterstromen, tijdelijke buffering en lozing op riolering of oppervlakte water zijn allen factoren die de totale samenstelling en investering van een afscheidersysteem bepalen.

 

Door eigen ontwerp, productie en vrijblijvend advies gebaseerd op vele jaren specialistische ervaring kan ESEP de flexibele partner zijn om tot de meest ideale afscheider oplossing te komen.

 

Zie onze website www.esep.nl voor meer informatie over onze producten en diensten.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken