ESEP Milieutechniek B.V. op Nationale Klimaat Expo 2023

ESEP Milieutechniek B.V. zal woensdag 19 en donderdag 20 april 2023 aanwezig zijn op de Nationale Klimaat Expo te Houten.

De Nationale Klimaat Expo is hét totaal-evenement voor klimaatbestendige en biodiverse openbare ruimte. Een ultieme mix van urgente kennis en praktische oplossingen. Door het veranderende klimaat komen wateroverlast, hittestress en droogte steeds vaker voor. Daarom moeten we samen onze openbare ruimte klimaatbestendig inrichten.

Op dit unieke evenement komen alle oplossingen bijeen. Gedurende 2 dagen staan de nieuwste innovaties van ESEP in de schijnwerpers. Één van onze laatste toepassingen is de ESEP Floodwall en Schotbalk systemen die als tijdelijke waterkering kunnen fungeren om wateroverlast te voorkomen. Ook laten wij een aantal technieken zien om bij nood overstorten uit gemengde rioleringen vervuiling in de natuur te voorkomen.

ESEP Milieutechniek B.V. zal staan op stand 63. Via onderstaande link kunt u zich registreren voor gratis toegang. U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij een van onze medewerkers.

https://nationaleklimaatexpo.nl/bezoeker/registreer

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken