Nieuw assortiment RVS spindelafsluiters en terugslagkleppen

Nieuw in ons assortiment zijn spindelafsluiters van RVS, serie ESA RVS, en terugslagkleppen van RVS, serie ERK RVS.

Spindelafsluiters-RVSTerugslagkleppen-RVS

Het voordeel van RVS is de hoge druksterkte in combinatie met bestendigheid tegen agressieve milieus. De dubbelkerende RVS spindelafsluiter wordt veelal toegepast t.b.v. oppervlaktewater, riolen en andere agressieve milieus waar een afsluiter is benodigd. De RVS terugslagklep wordt toegepast in oppervlaktewater, riolen, afvoersystemen met een pompstation en andere agressieve milieus waar eventueel terugstroming voorkomen dient te worden.

Onze RVS spindelafsluiters kunnen in RVS 304 of RVS 316 uitgevoerd worden. Ze hebben een maximale werkdruk van 6 mwk aan de voorzijde en 3 mwk aan de achterzijde. Verder kunnen ze standaard op vlakke oppervlakken gemonteerd worden, of op maat gemaakt worden voor speciale montage.

De RVS terugslagkleppen zijn gefabriceerd uit RVS 304 of RVS 316TI, en zijn standaard monteerbaar op vlakke oppervlakken, of op maat gemaakt worden voor speciale montage.

Deze beide productgroepen zijn verkrijgbaar in standaard maten of in speciale uitvoering op aanvraag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een horizontaal bewegende afsluiter wanneer er ruimtegebrek is voor de verticale montage, of extreem grote afmetingen zoals voor kunstwerken in rivieren- en zeegebied als hoogwaterkering of om onderhoud aan de kunstwerken mogelijk te maken.

Klik hier voor meer informatie over de RVS spindelafsluiters.
Klik hier voor meer informatie over de RVS terugslagkleppen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken