ESEP ontwikkelt nieuwe CE keur olie en vetafscheiders

olieafscheiderbetonAls enige Nederlandse KOMO gecertificeerde producent van zowel betonnen olieafscheiders als vetafscheiders introduceert ESEP Milieutechniek nu ook een nieuwe lijn met CE-keur gecertificeerde olie-/ en vetafscheiders.

 

De ESEP olieafscheiders zijn getest dan wel berekend en gedimensioneerd volgens de Europese normen NEN-EN 858 (voor olieafscheiders) en de NEN-EN 1825 (voor vetafscheiders) en worden geleverd met CE-keur productcertificaat. De KOMO betonnen afscheiders van ESEP zijn standaard uitgevoerd met een inwendige HDPE lining, de nieuwe CE-keur afscheiders worden voorzien van een vloeistofdichte cement laag gevolgd door een tweecomponenten epoxycoating.

 

put binnenMet behoud van dezelfde hoogwaardige kwaliteit geeft deze nieuwe lijn de mogelijkheid voor een voordeliger alternatief.

 

Naast een kwalitatief hoogstaand en compleet programma is een juist advies van essentieel  belang om tot een goede oplossing te komen. Berekening van maximale lozingscapaciteiten, begrenzing van waterstromen, tijdelijke buffering en lozing op riolering of oppervlakte water zijn allen factoren die de totale samenstelling en investering van een afscheidersysteem bepalen.

 

Door eigen ontwerp, productie en vrijblijvend advies gebaseerd op vele jaren specialistische ervaring kan ESEP de flexibele partner zijn om tot de meest ideale afscheider oplossing te komen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken