Voorkom waterschade met lichtgewicht schotbalken!


overstromingDoor steeds frequentere en intensievere regenval, zien we dat rioolstelsels, infiltratievoorzieningen en pompputten de grote hoeveelheden water niet verwerkt krijgen. Vooral ondergrondse garages met een hellingbaan en/of kelders kunnen flinke wateroverlast geven. De afgelopen tijd hebben we veel aanvragen gekregen van bedrijven en woningen waar de garage of kelder is overstroomd.

 

Om deze overstromingen te voorkomen levert ESEP complete op maat gemaakte schotbalksystemen. Het ESEP schotbalksysteem bestaat uit RVS geleideprofielen voorzien van EPDM afdichtingsrubber, geschikt voor montage op of in de wand. Vervolgens kunnen de lichtgewicht, modulaire aluminium schotbalken eenvoudig img_2273worden geplaatst. Het schotbalksysteem zorgt vervolgens voor een vloeistofdichte waterkering.

 

Deze schotbalksystemen kunnen naar wens, tijdelijk, permanent of als noodafsluiting worden toegepast. Wanneer er geen gevaar voor overstroming is kunnen de schotbalken worden opgeborgen en de inrit is weer toegankelijk. Zo ook in het project links op de foto, waar een compact opbergingssysteem aangebracht werd.

 

Meer informatie over de ESEP schotbalksystemen vind u hier of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken