Olieafscheider voor grootste parkeergarage in Nederland

Voor Designer Outlet te Roermond levert ESEP Milieutechniek  een slimme en efficiënte afscheider oplossing ten behoeve van de nieuw te bouwen parkeergarage. Met een toekomstige capaciteit van 3400 parkeerplaatsen is dit de grootste parkeergarage van Nederland. Jaarlijks wordt dit Outlet Center bezocht door ruim 5 miljoen mensen.

 

parkeergarage

In nauwe samenwerking met de de aannemer is gekozen voor een bypass systeem. Bij normale regenval loopt het hemelwater via de afscheider combinatie. Bij extreme regenval stroomt het overtollige water via een bypass, welke is voorzien van een oliedoorstroombeveiliging. Vervuilingen op het terrein worden doorgaans meegenomen door de eerste waterstroom en zodoende behandeld door de afscheider combinatie. Bij dimensionering van een systeem wordt zorgvuldig rekening gehouden met de neerslagintensiteit.

 

Door een intensieve samenwerking met de betrokken partijen is een ideale combinatie bereikt van juist gedimensioneerde waterbehandeling binnen de beperkte praktische mogelijkheden.

 

DCIM100MEDIA

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken