de Montevideo

hoogtefotoESEP Milieutechniek levert in samenwerking met de W-installateur een afscheiderinstallatie voor de hoogste woontoren van Nederland, “de Montevideotoren”. (ca. 150mtr hoog).

 
In deze toren bevinden zich appartementen en commerciële ruimtes. En wordt een onderdeel van de zogenaamde verticale stad. Voor de zuidkade van de Wilhelminapier is een stedenbouwkundig plan gemaakt wat voorziet in de ontwikkeling van een verticale stad aan de Rijnhaven. De verticale stad bestaat uit een reeks multifunctionele gebouwen die de veranderingen in de tijd aankunnen. De zuidzijde van de Wilhelminapier wordt intiem en sfeervol, met balkons van de appartementen en terrassen van restaurants aan de kade. Het horecagedeelte zal worden voorzien van de modernste vetafscheiderinstallatie inclusief bijbehorende

 

1) Alarmeringssystemen,
2) Pompinstallaties,
3) Controle voorzieningen,
4) Monstername voorzieningen,

 
Bijkomend is door ESEP en ENVO een centrale ledigingsvoorziening toegepast welke voorziet in een duurzame/onderhoudsvriendelijke installatie.

 

Door het toepassen van een tracing aan de toevoerleiding wordt een optimale bedrijfszekerheid verkregen.

 

Een beweegbare boardwalk overbrugt het niveauverschil tussen kade en water. Aanlegsteigers voor watertaxi’s en zeewaardige jachten zorgen voor het behoud van de levendigheid in de haven.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken