Grootschalige levering vetafscheiders

 

 

Recentelijk deed ESEP Milieutechniek BV een grote levering aan één van ’s werelds grootste oliemaatschappijen. De levering betrof maar liefst 21 HDPE vetafscheiders die geschikt zijn voor een maximale doorvoercapaciteit van 4 liter per seconde conform de Europese norm NEN-EN 1825. Verscheidene tankstations zijn inmiddels uitgerust met de HDPE vetafscheiders. Hiermee wordt het mogelijk om de horeca voorziening en keukenfaciliteiten in de tankstations uit te breiden. Deze levering is onderdeel van een grootschalig ombouw project van bestaande tankstations en betreft de eerste van een reeks.

6  voorraad beheer_1 6 voorraad beheer_2

De productie locatie van ESEP in Weert, bestaande uit drie productie- en opslaghallen, is onder meer ingericht om grootschalig HDPE producten te fabriceren. Naast de productie van genoemde vetafscheiders wordt hier eveneens de inwendige HDPE instort lining t.b.v. de KOMO gekeurde afscheiders geproduceerd, als ook maatwerk producten van HDPE zoals pompputten en afvalwater opslagtanks.

De beschikking over eigen ontwikkeling en productie faciliteiten maakt maatwerk aanpassingen en een snelle levering mogelijk. Voor diverse olie- en vetafscheiders hanteert ESEP Milieutechniek een levertijd van maximaal 2 dagen!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken