Gebouwencomplex De Yp

Gebouwencomplex De Yp, ontworpen door Architecten Van Mourik uit Den Haag, omvat een bouwdeel met een lengte van 200 meter met een poortconstructie over de openbare weg. Dwars op de kop van deze vleugel komt een toren van twaalf verdiepingen. Het gebouw, met een grootte van in totaal 34.400 m² bruto vloeroppervlak, fungeert door zijn ligging langs de snelweg A12 als een geluidswal voor de woonwijk Ypenburg.

 

ESEP verzorgt hier een groot gedeelte van het afvalwaterbehandeling middels levering van diverse olieafscheiders en één vetafscheider.

 

De yp 1

 

Voor de behandeling van het afvalwater uit de bedrijfskantines is een KVI 4010 vetafscheider toegepast. Deze is gedimensioneerd volgens de Europese geharmoniseerde norm NEN-EN 1825 en voorzien van KOMO-keur met inwendige HDPE-lining

 

Voor afwatering van de wasplaats van de voertuigen van de Mobiele Eenheid(ME) en voor de afwatering van de rest van het (parkeer)terrein zijn de volgende olieafscheiders toegepast: KMCI 7030-6, KMI 6006 en KMC 8040. Alle olieafscheiders zijn voorzien van olieniveau-alarmeringssystemen welke melding geven wanneer de afscheider geledigd dient te worden.
De oliescheiders zijn allen voorzien van KOMO-keur en gedimensioneerd volgens NEN-EN 858 met inwendige HDPE-lining.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken