ESEP op 50ste editie IFAT milieu beurs

IFAT 50

ESEP op de 50ste editie van de IFAT milieu beurs

30 mei tot en met 3 juni vindt de IFAT beurs plaats in de messe München. Hier kunt u de nieuwste technieken op het gebied van water- en milieu technologie vinden. Uiteraard is ESEP milieutechniek ook aanwezig. U kunt ons vinden in hal A3, stand nr. 305/404.

IFAT-elem

Ontdek innovaties

De vraag hoe we verstandig en duurzaam met onze middelen en omgeving om kunnen gaan staat centraal in de wereld van vandaag. IFAT 2016 is hét platform voor technieken en systemen op het gebied van water, riolering, recycling en gemeentelijke systemen. Op 230.000 vierkante meter expositie ruimte presenteert IFAT een overzicht van internationale oplossingen en perspectieven.

 

Een prominente plaats nemen onze debietbegrenzingstechnieken in, waaronder ons innovatieve wervelventiel. Ons beproefde cycloon wervelventiel doet zijn werk zonder bewegende delen en gebruikt geen elektriciteit; een volledig op natuurkundige principes gebaseerde duurzame oplossing. De kracht zit hem vaak in de eenvoud van de oplossing. Een eenvoudig toepasbaar product daar waar watermanagement en het voorkomen van wateroverlast aan de orde is.

 

Wij heten u ook van harte welkom op de beurs en bij onze stand, in hal A3, nr. 305/404, waar wij een selectie van onze bekende producten én nieuwe technologiën zullen presenteren. Verder staan wij natuurlijk klaar om u vrijblijvend advies te geven.

 

besuchen-sie-die-ifat_IMG_620x200

Interesse?

Voor kaarten en meer informatie, bezoek de webpagina van de IFAT beurs: IFAT.de

 

Of neem contact met ons op:
E-mail: info@esep.nl
Tel.: +31 495-543430

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken