ESEP levert lijngoten aan de Rooy transport te Son

Esep Milieutechniek is al vele jaren leverancier van lijnafwateringssystemen in industriële omgevingen. Ook de marktleider in truck & tractor transport De Rooy & Zonen uit Son heeft voor een kabelgoot van Esep Milieutechniek gekozen. Dit van oorsprong familiebedrijf bekend van DAKAR is hierbij niet over een nacht ijs gegaan. Het innovatieve bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het professionele advies en prijsstelling hebben de keuze op Esep laten vallen.

 

Gekozen is in deze situatie voor een vezelversterkte betonnen draingoot met een inwendige breedte van 200 mm voorzien van een gesloten afdekking en randbeschermingsprofiel. Gezien de intensiteit van zware vrachtwagens en heftrucks is gekozen voor een roosterbelasting E 600 kN.

 

Met name in de transportsector alsook andere industriële omgevingen worden hoge eisen gesteld aan de lijnafwatering. Esep kan hierin uw professionele partner zijn. Uit ons grote assortiment in goten en roosters kunnen wij voor u de goede selectie maken. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen en gunstige levertijden. Ook het maken van hydraulische berekeningen behoort tot onze mogelijkheden.

 

PICT0198

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken