ESEP KOMO gecertificeerde olie- en vetafscheiders

Vetafscheiders-HDPEAls énige Nederlandse KOMO gecertificeerde producent van zowel betonnen olieafscheiders en vetafscheiders heeft ESEP Milieutechniek reeds tientallen jaren ervaring op het gebied van afscheider techniek.

 

De ESEP olieafscheiders zijn getest dan wel berekend en gedimensioneerd volgens de Europese normen NEN-EN 858 (voor olieafscheiders) en de NEN-EN 1825 (voor vetafscheiders) en worden geleverd onder KOMO productcertificaat. Bijzonder voordeel is dat alle KOMO betonnen afscheiders van ESEP standaard zijn uitgevoerd met een inwendige HDPE lining, waardoor deze zeer goed bestand zijn tegen agressieve afvalstoffen in het afvalwater. Met name bij waterbehandeling in de petrochemische en voedingsmiddelen industrie is dit vaak een vereiste.

 

Naast een kwalitatief hoogstaand en compleet programma is een juist advies van essentieel belang om tot een goede oplossing te komen. Berekening van maximale lozingscapaciteiten, begrenzing van waterstromen, tijdelijke buffering en lozing op riolering of oppervlakte water zijn allen factoren die de totale samenstelling en investering van een afscheidersysteem bepalen.

 

Door eigen ontwerp, productie en vrijblijvend advies gebaseerd op vele jaren specialistische ervaring kan ESEP de flexibele partner zijn om tot de meest ideale afscheider oplossing te komen.

 

PICT0021

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken